WELKOM OP DE WEBSITE VAN BASISSCHOOL DE MEENT

De Meent is een katholieke basisschool in Leunen met ongeveer 265 leerlingen. De school is een mooie plek voor onderwijs voor de dorpen Leunen, Heide en Veulen. Deze drie-eenheid komt ook terug in de drie ballonnen van ons logo. De Meent is een MI-school in ontwikkeling, hetgeen betekent dat we ons onderwijs meer en meer verrijken vanuit Howard Gardners gedachtegoed omtrent meervoudige intelligenties. We geloven namelijk dat ieder kind eigen talenten heeft en ons onderwijs is erop gericht die te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Voor een gesprek of rondleiding bent u altijd van harte welkom. Kijk ook een gerust op onze Facebookpagina!

OPEN DAG 2020
Normaal gesproken bent u altijd van harte welkom voor een rondleiding en een gesprek om kennis te maken met onze school. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 kunnen de geplande open dagen op de SPOV- scholen helaas niet doorgaan. Daarom willen wij ouders graag onze school laten zien door middel van een 'digitale rondleiding'. (binnenkort op deze site te bekijken). Voor ouders die nog geen kinderen op onze school hebben bieden we daarnaast de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek op school, met inachtneming van de maatregelen rondom COVID-19. Ouders die al 1 of meer kinderen op onze school hebben willen we de mogelijkheid bieden om , indien gewenst, een digitaal kennismakingsgesprek te voeren. Indien u interesse heeft in een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Anke Smits. Stuur een email naar info@bs-demeent.nl of neem telefonisch contact op (0478-550125).